Hogyan segitenek a drágakövek?

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

Nyilas (november 23 - december 21)

2020. november 23. - Serendib

nyilas_kep.png

A Skorpió önmaga mélységeit kereső hatásai után a Föld átlép a Nyilas jegyébe, ami kitárulkozást, tágasságot, és „tüzesebb”, lelkesítőbb érzéseket hozhat.

A jegynek és szülötteinek uralkodó bolygója naprendszerünk legnagyobb planétája, a Jupiter, ami a nagy dolgokat, nagy tereket és a bőséget képviseli, csakúgy, mint a Nyilas-szülöttek. A magáról mostanában sokat hallató bolygó mindent felnagyít – „jót” s „rosszat” egyaránt, vagyis nagy, erős hatásoknak tesz ki minket. A Nyilas a tűz-jegyek sorában az utolsó, lelkesedése már nem önmagára irányul, inkább valamilyen érték képviseletén keresztül éli meg, amiért rajong. Maga az erkölcs is Nyilas-analóg: a Nyilas jegyűek is nagy tisztelettel viseltetnek minden, általuk értéknek tekintett minőség iránt, gyakorta találjuk őket művészek rajongói táborában, ugyanakkor hajlamosak az ítélkezésre, s megvetik a silánynak, igénytelennek vagy alantasnak tartott dolgokat. Ők maguk többnyire magas szakértelemre, nagy hozzáértésre törekszenek, melyet egyrészt tudásvágyuk, s a tudással, hozzáértéssel szemben érzett lelkesedésük sarkall, másrészt az őket egész életükön át piszkáló kérdés: Hogyan látszom értékesnek? Hogyan tudok értéket mutatni?

A nagy eszmék és értékek vonzásában a Nyilas hajlamos lehet elszakadni a valóságtól és „elszállni” magától, amit az önismeret mindannyiunk esetében hatásosan gyógyít.

A látszat, a külsőségek egyébként is sokat nyomnak a latban a Nyilas szemében, szereti a fényűzést, a luxust, sőt, az ékszereket is! J

A Serendib ékszerekkel – az egyedi szépségen és értékeken túl – tudatosan választhatja meg drágakő-segítőit is, az alábbiak szerint:

Születési kövei közül ki szokták emelni az ametisztet, a citrint, a peridotot és a rubint, de más kövek is jótékonyan hatnak rá.

Az ametiszt, alaptörekvéseivel összhangban a magasabb szférák felé emeli, spirituális tudati síkokhoz kapcsolja. Ugyanakkor ezt a drágakövet tekintjük a józanság kövének is, így az elszállás esélyeit is csökkenti.

A citrin ugyancsak harmonizál alapvonásaival: támogatja az erős eszmék iránti lelkesedést, s a Nyilashoz hasonlóan a Nap tüze hatja át és sugárzik belőle. A kő, akárcsak a Nyilas, szereti a gazdagságot és gyarapodást hoz. Ezt teheti úgy is, hogy támogatja az elképzelések megvalósítását, erősíti a kreativitást és az értékek, avagy az emberiség szolgálata iránti elköteleződést. A citrin tágítja a határokat, ami a mindig messzebb, mindig tovább, mindig magasabbra törekvő Nyilas legbensőbb ösztönzése. Ugyanakkor rendszeres érintése segít, hogy megkülönböztessük az igazat a hamistól, s ez kiterjed arra is, hogy tudja önmagáról, hogy ki rejlik a világnak mutatott kép mögött.

A rubin, annak is főként a lilás árnyalatai szeretik, sőt, elvárják a figyelmet, szépségük és értékük elismerését. Eleganciájuk kiemeli a Nyilas belső eleganciáját, jól passzolnak egymáshoz. J

Az akvamarin az épp elbizonytalanodott, hitevesztett Nyilasok legfőbb segítője, segít visszaállítani megingott önbizalmukat, aminek stabilitása kiemelten fontos a Nyilasnak. Mindig bizton fordulhat új erőkért ehhez, a fiatalság kövének tartott drágakőhöz.

A turmalin is fontos segítséget adhat a leginkább „fejben” élő Nyilasnak, leföldelve magas eszméit. Különösen a többszínű turmalin, az elbait, amely a test – lélek – szellem egységének megvalósítására serkent.  Támogatja az álmodás és képalkotás folyamatait, megnyitva a kapukat önmaga mélyebb valóságai felé. A kő rózsaszín változata, a rubelit ugyanakkor az önelfogadás és az önszeretet útjaira vezeti az önmaga bizonyos minőségeit ugyanúgy mélyen elítélő Nyilasokat.

A zafír, ez az uralkodói drágakő, nem csupán értékével és szépségével vonzza a Nyilasokat: az Isteni rend és igazság képviseletében rezgései csodás összhangban vannak a Nyilassal, egyúttal erősíti bennük a humanitárius elkötelezettséget, a szolgálat vállalását.

 

Mindezeken túl a Serendib drágakövek azokat az energiákat hordozzák magukban, melyek oly jellemzőek a Sri Lanka-i emberekre: a szív könnyűségét, derűt, reményt és jószándékot.

Reméljük, hogy törekvésünk: a kövek erejének egyedi designer ékszerekben való felhasználása hozzájárul ahhoz, hogy a szépség mellett új erőkkel gazdagítsa viselője életét.

 

Webáruházunk itt található:

www.serendibjewels.com

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gem-astrology.blog.hu/api/trackback/id/tr4516296922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása