Hogyan segitenek a drágakövek?

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23- október 22)

2020. szeptember 23. - Serendib

(szeptember 23 – október 22.)

image00002.JPG

Amikor a Mérlegek születnek, a jegy uralkodó bolygója, a Vénusz által a levegő elem nyomja rá bélyegét a földre, így ők is lebbenően könnyedek, légiesek. Kedves, diplomatikus, nagyszerűen alkalmazkodó emberek, akiknek különleges képességük van arra, hogy mások fejével is tudjanak gondolkodni. Esetükben ez nem beleérzésként, inkább mentális tevékenységként nyilvánul meg, látják, hogy mi van a másik emberben. Érzékeny antennáik fő mozgatórugójuk szolgálatában állnak: a Mérleg számára nélkülözhetetlen, hogy a külvilág „vissza-okézza” őt; a többi jegyhez képest neki még fontosabb hogy pozitív visszajelzéseket kapjon.

A Vénusznak köszönhetően különös érzékük van a szépség és harmónia iránt, s jellemzőek ők maguk is szépek. A Mérleg nagyon kellemes társaság lehet – ha elfogadják érzékenységét és alkalmazkodnak ehhez.

A Mérleg középponti kérdése: Hogyan vagyok elfogadható, szerethető? – folyamatosan ezt kutatja önmagában és környezetében is. Ebből fakad, hogy a Mérlegek számára még nagyobb veszélyt jelent önmaguk „elvesztése”, fő feladatuk, hogy autonóm személyiségekké váljanak. Ugyancsak ebből erednek nagy kihívásaik: a döntéshozás és a konfrontáció; nehezen lépnek ki kapcsolataikból.

Születési köve, a citrin erőteljes jang energiával támogatja egyéniségét, erőt és bátorságot meríthet belőle, és saját látásmódjának kialakításában is segíti, mindamellett meleg védettség érzetet biztosít, hogy ne vesszen el a sok megfelelésben. A kő kimondottan a művészek köve: fokozza a kreativitást, a szépség és a harmónia megélését.

Az akvamarin önbizalmát erősíti, az ametiszt, a szellemi szférák köve pedig magasabb szintekre emelheti a Mérlegre alapból jellemző törődést és gondoskodást.

Saját belső világába a Holdkő nyithat utakat, hogy odabent keressen válaszokat a Ki vagyok én? – kérdésre. Ezen belső utak nélkül a Mérlegnek nem könnyű autonóm személyiséggé válnia.

A kék kalcit abban segít, hogy tudatára ébredjen saját értékeinek, a rózsakvarc pedig szeretetre hangolja, úgy önmaga, mint mások iránt.

Születési kövei közé sorolják a turmalint is, ami a könnyen alkalmazkodó, rugalmas és megértő emberek köve. A turmalin-családon belül kifejezetten ajánljuk a rubellitet, a kő rózsaszín és vöröses változatait, melyek erősítik az akaraterőt és az önbecsülést, és erőt adnak az érzelmek felvállalásához.

Mindezeken túl a Serendib drágakövek azokat az energiákat hordozzák magukban, melyek oly jellemzőek a Sri Lanka-i emberekre: a szív könnyűségét, derűt, reményt és jószándékot.

Reméljük, hogy törekvésünk: a kövek erejének egyedi designer ékszerekben való felhasználása hozzájárul ahhoz, hogy a szépség mellett új erőkkel gazdagítsa viselője életét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gem-astrology.blog.hu/api/trackback/id/tr6916212314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása