Hogyan segitenek a drágakövek?

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

Bika április 21-május 20

2020. április 18. - Serendib

A Bika (április 20. – május 21.) a virágba borult tavasz gyermeke. Nem csoda, hogy jóban van az anyaggal: értékeli és élvezi az élet ajándékait, szépségeit és örömeit. Ügyesen hasznosítja a lehetőségeket, általában kellemes életet teremt magának.

bika_kesz.png

Ez a pozitív, életigenlő alap-beállítottság türelmessé teszi, szinte „fát lehet vágni a hátán”, de van az a határ, amikor előtör belőle a „dühöngő bika”.  A nyugalom általában jellemző rá, szereti a maga tempójában végezni a feladatait, időre van szüksége, így másoknak olykor lassúnak, nehézkesnek tűnhet. Valóban hajlamos lehet beleragadni az élvhajhászásba, régi megszokott kereteibe, és a múltjában is elakadhat.

Vénuszi jegy, így a harmóniához és a szépséghez vonzódik, szereti a kényelmet és a kényeztetést, anyagisága viszont birtoklóvá teheti, még kapcsolataiban is – valószínűleg van dolga a féltékenységgel.

Születési köve a rózsakvarc, a szív ajtónyitója, segíti, hogy szeretetét leválassza a birtoklásról, és az anyagon túlmutató érzésekkel ajándékozza meg.

613+1WM4qvL._AC_SL1280_.jpg

Az akvamarin hűs egyensúlya ellensúlyozza az élvhajhászatot és minden túlzást, a magas rezgésű ametiszt működésbe hozhatja a megérzéseket, beindíthatja az intuitív képességeket.

Az életvidám citrin remekül passzol személyiségéhez, segít visszaállítani természetes optimizmusát, ha útközben megsérül valahol. Ráadásul a kő kreativitásra sarkall, új ötleteket hív elő, frissességével még a kissé nehézkes Bikát is megmozdítja.

gem-3569938_1920.jpg

A gránát erővel telt stabilitása, állhatatossága és hűsége szintén remek összhangban van a Bikával, és képes arra, hogy új erővel töltse fel.

A holdkő érzékennyé teheti, megnyithatja saját belső világa felé. Különösen ajánlott az általában külsejükben is szép, nőies Bika hölgyeknek.

A kék kalcit szintén a nehézkességet ellensúlyozza a Bikában, elsősorban szellemi téren: új ötletekkel, új lendülettel hozza mozgásba.

A rubin az érzékiséget és bőséget képviseli, igazi szerencseköve az érzéki Bikának, bátorsággal ruházva fel a jegy időnként túlzottan megfontolt képviselőit. Az ékszerbe foglalt drágakő ráadásul a kereteken belüli, sőt keretek általi kiteljesedés minőségét hordozza.

51vA8RcRuML._AC_UL1200_ (2).jpg

A turmalin tisztítja, szűri és finomítja a tömör rezgéseket, ami igencsak előnyös a meglehetősen sűrű, tömör Bika-energiáknak. A többszínű turmalinok bejáratot alkotnak belső énünkhöz, és a magasabb rendű spiritualitás irányába emelnek.

Mindezeken túl a Serendib drágakövek azokat az energiákat hordozzák magukban, melyek oly jellemzőek a Sri Lanka-i emberekre: a szív könnyűségét, derűt, reményt és jószándékot.

Reméljük, hogy törekvésünk: a kövek erejének egyedi designer ékszerekben való felhasználása hozzájárul ahhoz, hogy a szépség mellett új erőkkel gazdagítsa viselője életét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gem-astrology.blog.hu/api/trackback/id/tr9015620836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása