Hogyan segitenek a drágakövek?

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

Az Ikrek (május 21 - június 20)

2020. május 22. - Serendib

 

aliz_00002.JPG

 

Az Ikrek (május 21 – június 20.), mint az őt uraló elem, a levegő, könnyű és mozgékony. A csillagjegy alapműködése a közvetítés – még, ha nem is mindig tud róla. Ebben az egész skála felvonulhat: a pletykálkodástól a különböző, akár spirituális és anyagi síkok közötti üzenetek közvetítéséig, a szélhámosságtól a kereskedelemig.

Erőssége, merkúri jellegénél fogva a kommunikáció. Minden érdekli, az Ikrek a világ folyamatos felfedezésében él. Gyorsan vág az agya, szelleme is mozgékony és könnyed. Mindezen tulajdonságai a multi-tasking nagymesterévé teszik; sokkal megfelelőbb számára több dologra figyelni egyszerre, mint elmélyülten fókuszálni egy feladatra. Jobban érzi magát, ha legalább kettő van neki valamiből, legyen az munka, élmény vagy akár párkapcsolat…

Inkább az intellektuális élményeket keresi, a sok mozgás és változás nem kedvez érzései elmélyítésének. Az Ikrek alapállás felidézheti bennünk a méhecskét, aki virágról-virágra száll, s beporozva őket közvetíti az életet. Az őket állandó mozgásban tartó aktivitást jól tükrözik ikerszavaink is: lót-fut, izeg-mozog, sürög-forog, jön-megy…

Születési köve a kék zafír hozzásegítheti, hogy közvetítői minőségének legmagasabb síkjait érje el, mivel ez a drágakő a spirituális igazság keresésére és a szellemi törvények átadására sarkallja. A zafír a bölcsesség köve; összehangolja a fizikai, szellemi és lelki síkokat, hozzájuk emelve érzéseit, melyekre általában nem figyel annyira. A kék szín minden kő esetében a kommunikáció területére hat, támogatva és tisztítva az önkifejezést. A kék zafír különös erővel ruházza fel, hogy minél teljesebben kapcsolódjon alapból meglévő képességeihez. 

c635896c7cc247ed8d36d39879955127.jpg

Az akvamarint a szférák zenéje hatja át. Ez a könnyed, éteri kő, nagyszerűen passzol az Ikrek személyiségéhez, kiélesíti megérzéseit és az üzenetek megértését. E mellett véd a szennyeződésektől és szűri az energiát, ami a folyton kíváncsi Ikreknek nem is olyan egyszerű. Ugyanakkor újra lendületbe hozhatja az Ikrek felfedezőkedvét, ha lelkesedése épp alábbhagyott volna.

Aquamarine-Aquamarine-Chips-ExtraExtra-Brazil-01-4.jpg

Az ametiszt némi szilárdságot kölcsönözhet a gyorsan tovaröppenő Ikreknek, megnyugtató, józanító hatása csodás ellensúlya lehet a jegy túlpörgésre hajlamos szülötteinek. Magas spirituális rezgései kiemelhetik az Ikreket a pletyka-szintű kommunikációból, és utat nyitnak a magasabb valóságok felé.

amethyst crystal.jpg

Az állhatatosság és hűség rezgéseit közvetítő gránát is jó segítőtársa lehet. A kő másik sajátossága, hogy szabályozza energiarendszerünket, így új energiával tölti fel a pörgésbe belefáradt Ikreket, mozgásba hozva-, és tartva energiáit.

raw-garnet.jpg

A holdkő abban támogatja, hogy kapcsolódjon saját belső világához, ami nem könnyű a megnyugodni nem mindig képes Ikreknek.  Egy másik aspektusa szerint a Holdkő nem „szereti” a görbe utakat, és viselőjét is arra sarkallja, hogy az egyenes utat válassza, ami szintén jól jöhet, hiszen az Ikreket az a vágy hajtja, hogy megtalálják erőforrásaikat – akár válogatás nélkül. J

 2024.jpg

Mindezeken túl a Serendib drágakövek azokat az energiákat hordozzák magukban, melyek oly jellemzőek a Sri Lanka-i emberekre: a szív könnyűségét, derűt, reményt és jószándékot.

Reméljük, hogy törekvésünk: a kövek erejének egyedi designer ékszerekben való felhasználása hozzájárul ahhoz, hogy a szépség mellett új erőkkel gazdagítsa viselője életét.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gem-astrology.blog.hu/api/trackback/id/tr1315712736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása