Hogyan segitenek a drágakövek?

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

A csillagjegyek és a Serendib drágakövek kapcsolatairól

2020. február 01. - Serendib

A testünk csillagok porából született. Ahogy a drágakövek is.

boritokep_3.jpg

Fizikai és kémiai tulajdonságaik szerint egyedi rezgéseket és minőségeket hordoznak, amelyek hatással vannak testünkre és lelkünkre. Ahogy a természetes világ egésze, úgy a drágakövek is a jól-lét állapotában vannak, jótékony rezgéseik segítenek bennünket, hogy mi is rátaláljunk eredeti állapotunkra. Legtöbbünk tisztán érzi a vonzalmat bizonyos kövek iránt, még akkor is, ha semmit nem tudunk róluk.

Mint az emberek, a drágakövek is megfeleltethetők bizonyos bolygóknak és égi minőségeknek. Esetükben e tulajdonságok „kikristályosodása” a Földön mérhetetlen erők nyomán, évmilliókon át ment végbe. Így a kövek már önmagukban is új távlatokat hordoznak, amelyek új szempontokkal gazdagíthatnak bennünket.

S mi lehetne ennél több?

Március 21-ével kezdve a következő hónapokban megosztunk néhány alapinformációt a csillagjegyek és drágaköveink között lévő kapcsolódásokról, kezdve a Kossal. Segítségül Kocsis Dóra humanisztikus asztrológushoz, jó barátunkhoz fordultunk.

Sorozatunkkal a tudatosodás útján való haladásunkhoz szeretnénk hozzájárulni.

 

Kocsis Dóra

humanisztikus asztrológus

A bejegyzés trackback címe:

https://gem-astrology.blog.hu/api/trackback/id/tr4415450214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása