Hogyan segitenek a drágakövek?

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

a serendib drágakövek és a csillagjegyek

A Serendib drágakövek

2020. március 19. - Serendib

Ékszereink drágaköveinek zöme a sri lankai Ratnapurán (ratna=drágakő, pura=város) és környékén keletkezett és került elő a földből, ahol egy évet töltöttem 2006-ban egy bányászcsaláddal, a többi bányászcsalád között, minthogy akkoriban még a környéken mindenki a drágakövekből élt. Így és ezért született a Serendib Projekt.

citrine-1093454_1920.jpg

A Serendib drágakövek általában szokatlanok az ékszerkészítésben: nem fazettáltak, még csak kaboson csiszolást sem kaptak. Abbéli törekvésünkben hogy minél többet megőrizzünk természetes szépségükből, ugyanakkor ékszerbe foglalhatóvá váljanak, egyesével, kézzel csiszoltuk őket.  

Boritokép (3).jpg

Nagyra becsülve mindazon egyedi vonásukat –légbuborékokat, zárványokat, repedéseket – melyeket általában nemkívánatosnak tartanak – drágaköveink sokkal nagyobbak, gyakran 10 karát fölöttiek, és sokkal gazdagabb szín-, és formaváltozatosságot mutatnak. Minden pillantás új csodával kápráztat el.

nagy nyers turmalin (2).jpg

Kétségbevonhatatlan szépségükön túl a drágaköveknek az egész emberi történelem során különleges gyógyító és támogató erőket tulajdonítottak.

Köveink, mindezeken túl magukban hordozzák és sugározzák bányászaink és a sri lankai emberek mentalitását is: könnyű szívüket, derűjüket, reményteli és jószándékú hozzáállásukat.

E mellett, azért, kérjük, ne cserélje le az orvos által felirt gyógyszereit drágakövekre - hacsak hite nem mozgat hegyeket – de akkor úgy sincs semmi, amitől tartania kellene. J

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gem-astrology.blog.hu/api/trackback/id/tr2815536094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása